Direktlänk till inlägg 15 oktober 2009

Liten förhandstitt får jag väl bjuda på?

Av Gitte - 15 oktober 2009 21:42

Det blev den här, istället för världens vackraste tapet:

  

Den är dock inte helt fy skam den heller.... *suckar så fin den är!*

Och den här blev det då på en hel vägg:

  

Sambon har tungan rätt i mun när det gäller:

  

Ovan lägger han sista handen på minifonden:

  

Äsch, den framgår inte riktigt här. Den slutar i varje fall i linje med dörrkarmen och sen är det vitt. Lite dov färgåtergivning.

Svägerskan har varit sambons vänstra hand hela dagen (asså inte fy skam att vara en vänsterhand i en familj där 100% av den vuxna befolkningen är vänsterhänt!) då jag har haft olika tider att passa, åtgärdsprogram och landstingsbesök med sonen och det i sig har inneburit att jag i min tur varit så velig så jag liksom inte fått mycket vettigt ur handen idag. Imorgon blir det annorlunda. 08,30 sharp står vi redo i lokalen igen.


Då skall den här få ny tapet:

Fondvägg 1  

Jag hade lagt fram tre varianter som jag ville att svägerskan skulle titta på, hon hade egentligen redan utsett en men då jag efter lite klurande faktiskt hittade två konkurrenter till den, och inte kunde välja tänkte jag låta henne fatta det avgörande -hon är smakmässigt klockren, skulle kunna göra homestyling proffessionelt- då jag litar fullt på henne, och så gick vi igenom alternativen, sambon fick hålla.

Hon gillade fortfarande sitt förstaalternativ bäst, men en av dem jag hade lagt fram blev ändå godkända.

Hör och häpna, vad hör jag?

-Nu är det ju så att jag inte tycker något om tapeter alls, men ärligt talat gillar jag den andra bättre, den hade jag nog valt.

Förvånad

Rösten var min sambos. Jag tror jag drömmer!


Hm, Fast nu när jag sitter här och skriver så kom jag ju på att jag har ett tänkbart alternativ till... jag kanske skulle ta kort på alla alternativen imorgon så får ni avgöra om vi gjorde rätt eller fel? Flört







 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

16 oktober 2009 08:03

Visst är det svårt att välja när man står inför val. Det värsta jag vet. Kanske därför jag inte gör något hemma. Det får vara som det är.
I min familj är vi också vänsterhänta till stor del. Min pappa, min son och så jag. Vi är smarta vi vänsterhänta har jag hört?

http://Tigern

 
Tant Grön

Tant Grön

16 oktober 2009 10:04

Men herre guuuuuuuuuuuud!!! Jag är grön av avund. Är det dunderklumpen på tapeten, jag tror jag svimmar.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Heidi

16 oktober 2009 11:21

Hej!

Undrar om du snart öppnar bortbytingen? Har en massa kläder ja sorterat ut som ja tänkte lämna o byta in...
De e ju snart dags för min nr 4 att komma nu, 28 dar kvar...

Saknar din affär nu ju!

 
Gitte

Gitte

16 oktober 2009 11:58

Skogsnuvan, är smart detsamma som att inte ha alla pomfritten på tallriken? För i så fall är jag också smart =)!
Tant grön. Ja. Det ÄR dunderklumpen. Tror den var från 1974.
Heidi! Hej vad kul att du har hittat hit! Nu sjunger jag på sista versen -äntligen- och lär väldigt snart kunna öppna. Vågar inte sätta startdatum exakt, även om min sambo och hans syster har vågat sig på att stämpla tisdag för dagen då det är klart, men vi hämtar hela barnsecondhandlagret osv nu i helgen, idag har vi börjat sätta upp ställningar. Rent realistiskt så får vi nog räkna med någon vecka till tror JAG, tra-la-la.
Går gärna igenom det du skall lämna in, jag får vara lite försiktigare med det jag tar in framöver då butiksdelen är mycket mindre än det jag är van vid, så jag kommer att tvingas att sortera lite hårdare framöver, det som är intressant är förstås alltid 70-talsbarnkläder och leksaker, märkesvaror samt fina kläder som har hållt sig väl i tvätt etc. Jag tror tyvärr att jag tvingas att i stor mån ex utesluta gekåsplagg, det säljer helt enkelt inte hos mig utan ligger kvar osålt i sista ändan, eller om jag skall göra baspaket utav det... Men jag får försöka tänka lite till innan jag kan återge exakt hur jag kommer att sortera framöver. Alla tillbehör förstås, som det var innan, är MER ÄN välkommet!

Har jag fler gamla bekanta från tiden då bortbytingen låg i tvååker som läser? Vinka gärna, jag blir jätteglad för att höra av er!

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Persil,ja

17 oktober 2009 00:16

Kika in hos mig får du se hur fint "din" tapet blev!
Supersnygga tapeter. Dunderklumpentapeten är UNDERBAR!!!!

 
Gitte

Gitte

17 oktober 2009 09:39

=0! *rodnar djuuuupt* Persil, tack för dina snälla ord, vet inte riktigt vad jag skall säga *skruvar mig lite förläget* för att beskriva hur glad jag blir, både för ditt inlägg och för dina snälla ord här!

Idag kom nästa tapethot: hörde sambon i telefon i arla morgontimman (vi har ju varit igång några timmar nu, hämtar bara barn och väntar på att de skall bli klara som en liten mellanakt).
-"de skall bara bak på lagret" (svägerskan har nyckel till lokalen ifall hon skulle vara på plats före oss). "nejdå, ingen särskild ordning, de skall bara bak på ställningarna".
Jag vaknade med ett ryck. Vad sa han? Ingen särskild ordning?? Men?? Jag blev en iller igen. Det är "blue suede shoes"-nivå på det! Klart jag måste ja stenkoll på ordningen, eller hur? *skratt*
Rusar igen, innan någon hinner ställa till mina tapeter för mig!

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Beababen

17 oktober 2009 19:33

Apropå dunderklumpen tapeten, den är ännu finare på plats.
Vi hoppas verkligen på att du öppnar inom kort...hur var det med kläderna? måste du tvätta dem?
Synd att vi inte kunde stanna längre...men jag hade tenta inlämning och chat på tyskan.

 
Gitte

Gitte

17 oktober 2009 21:42

=)! Beababe och Sylvia, stort tack för idag! Tack också till Agnes! Det var verkligen verkligen verkligen verkligen en stor överraskning! Varför har ni inte vinkat tidigare när ni kikat in; era råttor? ;) *skojjar*.

Nopp, de var i utomordentligt skick! låg precis som jag hade lagt dem och en del doftade till och med skjölmedel fortfarande, så ne- jag behöver inte göra annat än att hänga upp dem! Tack och lov har de stått riktigt riktigt bra, i värmd lokal.
Se nästa inlägg som kommer strax, så skall ni få njuta lite av röran!

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - 7 oktober 2022 08:44

    Jag ska börja med att berätta att jag roade mig med att lägga upp lite kuliga julkort på Tradera igår. Vespan hittar du här. Men de verkar rulla ganska fort. Jag la upp några fler varianter av dessa och julkort av Britt-Lis Erlandsson men ni...

Av Gitte - 5 oktober 2022 13:33


    Det låter helt otroligt men det är faktiskt sant. Du hittar den här.  Jag ska från början säga tydligt att det INTE är min förtjänst och att jag hoppas inte att det är uppfattas som ett "skrytinlägg" (jag föraktar självhävdelse och försöker ...

Av Gitte - 5 oktober 2022 11:15


Jag avslutade mitt telefonsamtal och gick ut för att ta ett bloss. Där satt dottern och drack kaffe i vår paviljong. Det är nu inte i sig någon märklig företeelse för hon bor i fastigheten bredvid så vi råkas ofta under paviljongen som vi inte packat...

Av Gitte - 4 oktober 2022 12:58


 Just nu tror jag att det händer massor av spännande och framförallt oroväckande saker gällande vår konsumtion och att vi mycket snart kommer att få se mycket avgörande effekter av både de senaste och de kommande veckorna.  Stora fördelar är väl i...

Av Gitte - 3 oktober 2022 10:57


    Gick och la mig igår med massa goda intentioner. Nu skulle jag minsann bli bättre på att tänka positivt även om världen ramlar runtomkring. Ja, du har nog förstått att jag är en sån som läser nyheter flera gånger om dagen med stor förfäran o...

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Ovido - Quiz & Flashcards