Alla inlägg den 6 december 2009

Av Gitte - 6 december 2009 10:34

Dekorband var ett kapitel för sig. Jag lovar, jag hade kunnat handla ihjäl mig fullständigt. Om jag blev försiktig med knappar så var jag inte fullt lika försiktig med dekorband, men många av dem jag tog med mig är rester eller stumpar eller tagna förpackningar. Var ju liksom tvungen att få läget klart för mig, finns det intresse hos andra eller är det bara jag som fullkomligt älskar färgerna? Olika åldrar är det på alla, en del ser betydligt äldre ut förpackningsmässigt än andra, så det är absolut band från olika decennier och olika ändamål. Jag har valt att börja sortera dem i färger och att numrera dem från ett och upp, annars hade jag aldrig kunna sortera ut vad som är vad.

Så fort jag själv har fått lite koll på läget, tar nog merparten av dagen så kommer jag att lägga upp en bloppis på både knappar och band, eftersom de trots allt är till salu, även om det bär emot. Jag skulle helst vilja bo i min egen himmel omgiven av band och knappar av alla de slag. *suck*. Så ni som köper, jag blir absolut glad för att höra vad ni gör med dem, och jag kan varmt lova att det kommer att glädja en äldre man som har sparat och sparat och sparat och till sist bett sin svärdotter om hjälp för att få sakerna att komma till nytta innan det är för sent. Måste återigen säga att alla vackra saker var absolut en jättehöjdare men mötet med människorna omkring dem var ännu, ännu, ännu mer toppat. Undrar vad de tänkte om mig förrästen, jag kan inte ha uppfört mig som normala människor igår... man gör inte det i paradiset och jag måste säga att det var länge sedan jag skrattade så mycket och framförallt väldigt länge sedan någon skrattade så mycket ÅT MIG! =)! För jag tror absolut att svärdottern i huset har fått massor av klarheter i hur tokig jag är när det väl kommer till kritan, och handlar om allvarliga saker som färg och form! Jisses, jag säger bara jisses... en upplevelse för livet är millt uttryckt!


Men nuff said. Här kommer de gröna varianterna dekorband jag tog med mig hem. Med ett litet försök till organisation!


Nyans på nyans, bilden blev färgmässigt inte exakt men helt okej. Det undre, hur underbart är inte det då??

  


Jag har inte tagit några mått på dem, snälla, be mig inte göra det heller. De flesta är ganska tunna. Även här en godtagbar näraliggande färg, men de är förstås absolut ännu ännu ännu vackrare i verkligheten.

  

ANNONS

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Gittes knappar, tapeter och ting med Blogkeen
Följ Gittes knappar, tapeter och ting med Bloglovin'

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se