Direktlänk till inlägg 29 maj 2009

Gräver i klänningshögen

Av Gitte - 29 maj 2009 18:14

Då har vi grävt i klänningshögen ingen, dottern och jag. Jag har så svårt att begränsa mig för vilken, den eller den eller den? Så idag överlät jag några av valen på dottern och den här var den första hon valde.



Den är verkligen grymt fräck på! Kragen är också helt grymt läcker!


Min favorit var dock denna, tror jag:

Känns riktigt 70-talsklassisk i tyget på något vis!


Ett annat val av dottern:


En svart moccakappa som absolut ligger på min favoritlista, gissningsvis 60-tal: Det här får jag absolut ta tillbaka efter att ha gått igenom den ordentligt. Jag äter upp en hatt på att det är 50-tal (nåja, det kan vara svårt att skilja ur det tidigaste sextiotalet, men i alla fall!).


Knappnörd som jag är kan jag inte låta bli att älska knapparna på den:



Annars har vi varit i XXX och rivit en vägg och börjat röja undan så att det går att måla väggar, lister och tak.


Ni skall få en ledtråd.

 
 
lastbilstanten

lastbilstanten

29 maj 2009 20:49

Mönstrena på dom här klänningarna skulle ju lika gärna kunna vara från något som man hittar i affärerna idag... Den blåsvarta med resårbälte och svarta leggings med spetsavslut... hur läckert som helst!!!

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

29 maj 2009 23:01

Tjusigt, tjusigt! Jag känner allt igen modellen, så det är din dotter alltså. Det är helt och hållet tack vare hennes fantastiska modellande som jag såg hur snygg klänningen var och såg till att vinna auktionen :-) Klänningen är för övrigt nytvättad och struken och ska imorgon invigas med en tur till ikea, ett barnkalas och avslutningsvis en grillfest på kvällen, en heldag helt enkelt :-)

Ha en trevlig helg

Kram Tanten

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Gitte

Gitte

29 maj 2009 23:55

TG: Jag skall absolut hälsa henne detta, hon kommer att bli glad för att höra detta, för enligt henne är det inte mycket som sitter som det skall. Jadå, det är min dotter, hon är 14, fyller 15. Man tager vad man haver, eller hur det nu var K. Varg sa? ;)

LB: javisst, kan bara hålla med. Om det är modet idag som är snyggt eller om det var modet då är en ganska intressant frågeställning! =)!

http://www.bortbytingen.bloggagratis.se

 
Tant Grön

Tant Grön

31 maj 2009 11:24

Jamen precis, man tager vad man haver, och det är ju något fenomenalt du haver, lucky u!

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Gitte

Gitte

31 maj 2009 12:16

=)! Henne har jag gjort bra helt på egen hand! *skratt*. Min mamma brukar lovorda att hon fått min systers långa ben istället för mina taxben. *äpplet som faller från päronträt du vet, se mitt inlägg om klänningsproveri, galghumor går nog i släkten*. (Att hennes far är lång, har nog inte med saken att göra, eller hur? ;) )

Skämt å sido. Hon är absolut en dotter att vara stolt över på många sätt. Hon är en liten överlevnadsexpert måste jag säga, trots att hon har mycket mot sig. (Hon lider av kronisk trötthetssyndrom sedan ett par år tillbaka. Det innebär att hon sover i skov, i dåliga perioder i veckovis).

http://www.bortbytingen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - 7 oktober 2022 08:44

    Jag ska börja med att berätta att jag roade mig med att lägga upp lite kuliga julkort på Tradera igår. Vespan hittar du här. Men de verkar rulla ganska fort. Jag la upp några fler varianter av dessa och julkort av Britt-Lis Erlandsson men ni...

Av Gitte - 5 oktober 2022 13:33


    Det låter helt otroligt men det är faktiskt sant. Du hittar den här.  Jag ska från början säga tydligt att det INTE är min förtjänst och att jag hoppas inte att det är uppfattas som ett "skrytinlägg" (jag föraktar självhävdelse och försöker ...

Av Gitte - 5 oktober 2022 11:15


Jag avslutade mitt telefonsamtal och gick ut för att ta ett bloss. Där satt dottern och drack kaffe i vår paviljong. Det är nu inte i sig någon märklig företeelse för hon bor i fastigheten bredvid så vi råkas ofta under paviljongen som vi inte packat...

Av Gitte - 4 oktober 2022 12:58


 Just nu tror jag att det händer massor av spännande och framförallt oroväckande saker gällande vår konsumtion och att vi mycket snart kommer att få se mycket avgörande effekter av både de senaste och de kommande veckorna.  Stora fördelar är väl i...

Av Gitte - 3 oktober 2022 10:57


    Gick och la mig igår med massa goda intentioner. Nu skulle jag minsann bli bättre på att tänka positivt även om världen ramlar runtomkring. Ja, du har nog förstått att jag är en sån som läser nyheter flera gånger om dagen med stor förfäran o...

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Ovido - Quiz & Flashcards