Direktlänk till inlägg 15 september 2009

Höst-utlottning; Tapetfigur, spa-turbarn och mobilsockar

Av Gitte - 15 september 2009 21:52

Medan vi slickar i oss årets sista varma solstrålar och löven så sakta gulnar och faller ned tänkte jag avisera en liten utlottning här på bloggen!


1;a dragna namn får:

  

Den här fina tapetfiguren fick ni en liten förvägsvink om i helgen. Visst är den superläcker?

Tapetklister och pensel medföljer så när den ramlar ner i din brevlåda så är det bara att sätta igång:

Mått; 150 x 45 cm.


2;a dragna namn får:

  

En spa-turban, eller handduks-turban. Våfflad bomull på utsidan, och frotte på insidan; och den fästes med en knapp i nacken.

Perfekt att trä över när du har en inpackning i håret, eller efter bad och dusch. Suger snabbt åt sig vätan. En given favoritpryl nu i höst och vinter!


3;dje dragna namn får:

  

2 stycken mobilstrumpor/ ipod-fodral; en till dig och en till en vän!

Varför i all världens namn skall man använda en mobilsocka? Bortsett från att den skyddar mot repor, så håller den mobilen varm. Kyla försämrar helt enkelt din följeslagares batterikapacitet! Passar såväl mobilen, den lilla digitalkameran eller ipoden. Töjbar kvalitet.


..................

=)! Ett sant nöje att presentera dessa varor till en utlottning, hoppas ni tycker om dem! Som ni vet är jag inte mycket för nykonsumtion av varor, jag är och förblir retrofil och jag använder eller konsumerar oftast secondhand av ideologiska såväl som politiska skäl. Ett livsval helt enkelt. Men visst konsumerar även vi nytt; och allra helst medvetet från företag med en sund inställning till sin produktion, och som har anamat ett hållbart samhälle i sin filosofi!

Det här finner jag hos Lollopard, faktiskt ett av de få företag som inte bara tänker miljö i val av produktion, färger och material, utan som även går UT med att deras plagg är avsedda för att ärva:

"prioriterar material och kvalité för att våra kläder ska kunna leva länge, användas mycket, slitas, ärvas och vara lika glädjande idag som nästa år eller året efter det!".

Det allra viktigaste är kanske hur bomullen är behandlad samt val av färger: "reaktiva färger på kläderna, som är bland de mest miljövänliga som finns idag. De reaktiva färgerna förenar sig med textilens fibrer, för en fantastisk lång livslängd och lyster.

Från och med våren 2009 använder de dessutom 100% ekologisk bomull till sina plagg! Deras miljö och kvalitetspolicy är absolut läsvärd, se den här

Så när  jag väljer att lotta ur från Lollopards produkter istället för varor från mitt eget lager: så är det inte i allra första hand för att deras plagg eller produkter är fräcka, för det är de; utan för att lyfta fram en nyproduktion som faktiskt lever efter tanken att vi lånar jorden av våra barn, även sett ur ett globalt perspektiv!

.............


Vill du delta i utlottningen?

Gör såhär!


1. Välj den första bilden -tapetkrokodilen- och gör ett inlägg i din blogg där du hänvisar till att du tävlar, samt länk till DETTA inlägg!

Självfallet är utlottningen öppen även för er som inte bloggar; skicka ett mail till mig där du återger att du vill delta med namn och mailadress; återge gärna att du saknar blogg så är du med i utlottningen!

2. Lägg en kommentar med blogg-länk nedan. Skicka mig sedan ett litet mail där du bekräftar ditt deltagande, märkt Höst-utlottning. (bortbytingen@telia.com). 


När du deltar i utlottningen:

Så godkänner du -om du inte undanber dig via mailet till mig- att jag lämnar över din e-mailadress för framtida nyhetsutskick från Lollopard, så fort tävligen är avslutad! (Du kan själv gå in via deras hemsida och maila dem adressen, så missar du inga av deras nyhetsmail). Det är är mitt sätt att visa att vi bloggare tycker om deras utbud, och produkter, oavsett om vi föredrar dem pg design eller om vi gör det pg deras miljötänk!

Utlottningen är öppen för inlägg till och med den 30 september.

Ni som vunnit utlottningen får besked via min blogg samt mail, under påföljande helg! 
 
Nadja

Nadja

15 september 2009 22:46

Mamma, får jag vara med och tävla? :3 dendär turbanen verkar bra för mig som har så fruktansvärt slitet hår ^,

http://nadjaolgamarie.blogspot.com

 
Gitte

Gitte

15 september 2009 22:52

Fröken mini; där var du snabb som en vessla men sorry; nej, med tanke på att du är min doter så diskvalificerar jag dig direkt. Men det är snart jul så du får skicka en lista till Tomtemor ;) istället så får vi se på det!

http://www.bortbytingen.bloggagratis.se

 
Lycke

Lycke

16 september 2009 09:29

Hello hello!! Klart jag vill vara med - låter ju kanon allt det där och jag ska genast fixa ett inlägg med länk!!!
Här regnar det för fullt idag, men det spelar ingen roll när dotra är sjuk och vi får hålla oss inne..känner mig tyvärr lite kymig själv ockå..suck...nu har de verkligen rullat igång alla dessa höstsjukor, och jag hoppas det inte blir en långdragen följetong, för jag är redan less på att snörvla..jag skulle ju ut o promenera och bli så pigg o fräsch var det tänkt, hihi...

Hoppas du har det gott så höres vi strax om strax..

Kramhögar Lycke

http://till-vidas-ara.boggagatis.se

 
Gitte

Gitte

16 september 2009 09:39

=)! Vad kul! Först ut att vara med i utlottningen är Lycke! Jag hoppas att ni blir SUPERMÅNGA, så att jag hittar riktigt många nya bloggar att blicka i när andan faller på! =)!

Jodå, allt är bra, men jag tycker att jag använder all min tid till att vänta, vänta, vänta, vänta och åter vänta, det händer liksom inget runtomkring mig utan allt ligger "några veckor bort". *suck* Jag är en mycket otålig människa som mår dåligt av att VÄNTA, allt skall helst hända igår. Jag blir defakto stressad när inget händer, och känner mig utbränd och allt det där. Inte klarar jag att gå och lägga mig med en bok heller, när jag vet att när jag väl väntat klart så är det på samma gång med allt och då kommer jag fara illa av att allt sker samtidigt istället. Varför kan det inte vara lagom HELA TIDEN? Jag tror jag skriver ett inlägg om att vänta strax, för det är absolut en oförmåga jag har!

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Tant Grön

Tant Grön

16 september 2009 10:03

Absolut vill jag va med :-) Ligger sjukt långt efter på jobbet efter min trevliga influensa så jag är inte så uppdaterad här.

http://valkommenhemtilltantgron.bloggagratis.se

 
Lycke

Lycke

16 september 2009 10:04

Såja såja...vad är du nu så stressad över?!? Jag tycker det känns skönt med höst jag, hihi...fast jag brukar å andra sidan själv vara superstressad men försöker jobba på att absolut inte vara det!!! Tat lugnt...och aaanndas genom näsan........!...AAaah..kändes det inte bättre?!? Inte? Ta då och måla en hylla eller flytta om bland prydnadssakerna...kolla in underbara inspirationsbilder på flickr...mmm...
Kramis Lycke

Kramis Lycke

http://till-vidas-ara.boggagatis.se

 
Camilla

Camilla

16 september 2009 18:53

Klart jag vill tävla!

http://www.hattematte.blogspot.com

 
Sofia

Sofia

16 september 2009 21:00

Spännande tävling, pix pax för att vara med.

http://fiazoo.blogg.se

 
Gitte

Gitte

16 september 2009 21:37

Camilla och Sofia; Varmt välkomna bägge två! =)! Bara putta in fler hit för att delta!

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Sanna

Sanna

17 september 2009 14:00

Klart jag vill vara med!! Du har ju redan min mail, vill du ha den igen? Jag godkänner helt klart utskick från lollpard! =)

Allt bra gumman?
Kraaaaam
Sanna

http://krimskramsan.bloggagratis.se

 
Gitte

Gitte

17 september 2009 14:21

Hej Sanna! Jadå, allt väldigt väl; med dig med hoppas jag?
Skicka väldigt gärna ett mail igen, jag har nämligen gjort mig en latmapp, där jag stoppar in alla mail om utlottningen, så de slipper hamna långt bort i periferin och så att jag enkelt kan ta fram det när det är dags att göra det sista-roligaste momentet i utlottningen! =)!

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Carola

Carola

24 september 2009 16:15

Klart man vill vara med!

http://familjenmahlberg.bloggagratis.se

 
Karro

Karro

24 september 2009 19:42

Självklart vill jag vara med även i denna tävlingen! :)

http://minafynd.blogg.se

 
Ingen bild

Gabbies

24 september 2009 22:33

Jag är gärna med och tävlar! Länk: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/september/tapetkrokodil-mm.html

Hoppas på tur!

 
mirrezz

mirrezz

25 september 2009 14:37

vill självklart vara med,har länkat i bloggen!

http://mirrezz.blogspot.com

 
Linda

Linda

25 september 2009 20:53

Jag är med :)

LÄNK; http://lindadoos.blogg.se/tavlingar/2009/september/tapetfigur.html#comment

http://lindadoos.blogg.se

 
Carita

Carita

25 september 2009 21:57

Hej :) Jag vill gärna vara med!
Länk: http://caritatavlar.blogg.se/2009/september/tapetfigur-mm.html

http://caritatavlar.blogg.se

 
jessie

jessie

25 september 2009 23:02

Åh vilken kul tävling! Jag vill gärna vara med och tävla! =)

Har mejlat och länkat till tävlingen i min blogg här: http://bortbytingen.bloggplatsen.se/2009/09/15/1990842-host-utlottning-tapetfigur-spa-turbarn-och-mobilsockar/

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Ha det så bra!
/Jessica

http://jessiestavlingsblogg.blogg.se

 
jessie

jessie

25 september 2009 23:05

Oj, nu länkade jag fel. Skriver igen de rätta =)

Har mejlat och länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/september/vinn-tapetfigur-spa-turbarn-eller-mobilsocka.html#comment

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Ha det så bra!
/Jessica

http://jessiestavlingsblogg.blogg.se

 
En Mölnbobos Liv - Mammablogg

En Mölnbobos Liv - Mammablogg

26 september 2009 08:32

Jag är gärna med och tävlar, jag är redan medlem i lollopards nyhetsbrev så du kan väl be dem kolla det (råkar få dubbla redan idag)

Jag har länkat här

http://molnboanna.blogg.se/2009/september/vinn-krokodil-spa-turban-eller-mobilstrumpa.html

min mejl: info@annakarlsson.se

http://www.annakarlsson.se/blogg

 
Annica

Annica

26 september 2009 14:54

Jag vill jättegärna vara med om utlottningen. Har länkat till dej.

http://www.familjenlundin.bloggagratis.se

 
evamar - tävlingsblogg

evamar - tävlingsblogg

27 september 2009 10:37

Jag är gärna med. Har länkat i tävlingsbloggen och skickar strax ett mejl också:

http://evamar.blogg.se/2009/september/tre-vinster-30-september.html

http://evamar.blogg.se

 
Hanna K

Hanna K

30 september 2009 23:05

Åh jag hinner väl vara med, vill jättegärna vinna?!!! Länkar:

http://fangoria-tavlingsblogg.blogspot.com/2009/09/tapetfigur-mm-hos-bortbytingen.html

Och mailar...

Min mail: sleeper81@hotmail.com

/Hanna K

http://fangoria-tavlingsblogg.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - 23 februari 2019 16:56

  NI som hängde i min blogg "förr" dvs, när den var aktiv minns säkert att jag har ett stort antal vintage nibs eller stålspetsar till pennskaft från en gammal bokhandel som skulle byta ägare efter generationer i samma familj. De nya ägarna visade t...

Av Gitte - 22 februari 2019 10:45

  Jag fick nyligen in ett litet ljuvligt parti knappar från en nerlagd gammal manufaktur i Dalarna. En hel del jättefina och ganska mycket färgglada bruksknappar. Men sen var det en stor del svarta och vita och grå och bruna knappar. Oftast har jag ...

Av Gitte - 5 juni 2018 12:29


  Den här sommaren fortsätter att vara galen. Fortsätter och fortsätter, ungefär som regnet förra året. Då var det tvärtom, det blev liksom aldrig sommar innan det var höst. Det blir så himla spännande att se fortsättningen men det är också lite l...

Av Gitte - 3 juni 2018 12:22


  VILKEN SOMMAR?? Asså, juni har knappt börjat och vi har haft mer än en månads högskommarvärme och det blir bara mer och mer och mer av varan. Det är inte väder för att sitta inne eller skriva blogginlägg men jag försöker ändå få jobbat undan änd...

Av Gitte - 29 maj 2018 16:27


  Jag borde verkligen jubla över årets sommarväder hittills. Kan vi ha sådan tur att det står sig hela sommaren och att den blir lång? Det är inte ens juni och redan nu ser det ut som om körsbären är på gång, så jag kan aldrig tänka mig att det sk...

Presentation

Translate

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Långåsbloggkartan.se!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se