Direktlänk till inlägg 27 januari 2010

Nyttoväder!

Av Gitte - 27 januari 2010 12:20

Under förmiddagen sågs inte mycket av det påtalade ovädret som skulle komma in och jag satt och tänkte att det nog kom av sig. Men skam vad jag bedrog mig tror jag. Inte för att det är ovädersoväder men lite lurigt är det allt ute. Tillräckligt lurigt för att jag nog inte skall åka till lokalen och vara där massa timmar idag med risk att inte komma hem. Snöblandat blask och kommande kyla på det avskräcker åtminstone mig!

Så vad göra?

Kikade på min kartong med dekorband.

Sneglade sådär lite lätt på den... skall jag? Ja, fanken, jag avslutar min bloggförsäljning av dekorband för tillfället, lägger ut en omgång på tradera och tar sedan med resterande som blir över till lokalen så kan det få bo där i mitt skåp där det är tänkt att vara.

  


Sagt och gjort, åtminstone i halvlek.

Har klippt i bitar och se så härligt det ser ut:

  

Jag skulle vilja lägga huvudet på det och sova bort många färgglada timmar. Det är som mjukt bolster. Och jag misstänker att det skulle vara värmande också. Men nä. *skratt*. Det tänker jag förstås inte göra.

Nu skall det bankas in i powerlistern här.

 
ANNONS
 
Maria

Maria

27 januari 2010 22:21

hej Gitte!
Ska du starta en affär? Eller det har du kanske redan...(var då?)
Det där prickiga bandet i högen känner jag igen. Ett sådant hade jag på 80-talet när jag levde i värsta pastellåldern. Det finns nog kvar hos mamma någonstans...

http://jagblommar.blogspot.com

 
Gitte

Gitte

27 januari 2010 23:19

=)! Förpackningen ser lite äldre ut än 80-tal, men jag tycker också att bandet i sig luktar 80- ibland är det himla svårt att gissa sig fram på det man ser. Men att det var hett åttio, det är odiskutabelt. Nästan så jag både madonna och grease snattra i öronen igen.

Lång historia, har haft min barnsecondhand i träda ett år, lokalbyte och en vägg kom emellan, men nu har jag precis gjort mig av med barnsecondhanden och renodlar mitt sidointresse. (gamla lagervaror). I mellersta halland, mellan falkenberg och varberg/långås-falkenbergs kommun. Men siktet finns att inställa sig i norr en vacker dag. Var är det du finns? (borde jag veta förstås....).

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Persilja

28 januari 2010 09:48

Men...är det inte det försvunna prickbandet??? Eller nej...? Det var inte glansigt va? Eller var det...? Fan vad dåligt minne jag har. Ang svaret nedan. Jaha! Om tre veckor är det alltså grand opening? Pirrpirr.

 
Gitte

Gitte

28 januari 2010 10:02

inte högglansigt, men lite lyster finns det i det. Brett i polyester, ett polyesterband med lite tjocklek, känns "kvalitet" dvs, det är inte de däringa tunna nästan bräck-möjliga polyestervarianterna som är lite pappriga i utförandet, utan jag tror att det är lätt att göra stabila snygga rosetter med det där själva ändarna får ett härligt fall.

Det försvunna prickbandet?? Vet inte om jag hänger med riktigt?? (vad har jag nu missat??).

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Persilja

28 januari 2010 10:40

Jamen när jag gjorde min första beställning med knappar så beställde jag några prickiga band också. Kommer du ihåg? Men du hittade de inte och skulle skicka när du hittade dem. Hahahaha!!! Det här är riktigt roligt, en till synes ännu mer glömsk dam än jag?!!! Kan det vara pmsens fel? Alltså att den äter hjärneller eller nåt??? :):):)
Hjälp! Nu när du rear tapeter får jag sug. Som sagt jag sitter och dreglar över dina fina flera ggr i veckan. Det är som terapi. Jag kanske måste slå till och beställa två rullar bara för att hjälpa dig. Ska ta mig en rejäl funderare. Hoppas fler som legat och vägt slår till!!!!!! Jag har dock så enorm beslutsvånda!!!!!!!!!!!!!!! Är kär i ett par stycken!

 
Gitte

Gitte

28 januari 2010 10:46

Ahaaa!! =)! Nejnej, det är andra band. De som ligger i en låda någonstans... (som snart kommer fram pg heltömning av magasin inom de närmaste veckorna) är från 40-50-talet, tunna dekorband i grönt och gult, med vita prickar i en rad, matta, bomullsband tror jag, vävda. NUUU förstår jag! =)!

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

 
Gitte

Gitte

28 januari 2010 11:06

=)! Jag får äntligen nöjet att skicka ett gäng rullar av mina personliga favoriter (som ligger som bakgrundsbild på bloggen just nu), och en annan helt helt helt helt helt bedårande, den rosablommiga haglöfs follot, en gammal tapet, jag skulle gissa på sen femtiotal eller tidig sextiotal som är helt underbar, och den går i sin helhet nu! Åh, jag hoppas att den blir så älskad som den förtjänar! Så jag fick ett snabbt och härligt gehör!

Så bara shoot Persil! =)! Jag har en brunn att ösa ur!

http://www.bortbytingen.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gitte - Söndag 28 jan 19:10


    och det är seriöst en smärre identitetskris efter att ha pluggat några år... har ju liksom "varit på väg" någonstans i evinnerliga tider även om det liksom inte gick på räls hela tiden jag läste på webbredaktörsprogrammet. Tyvärr kajkade min...

Av Gitte - 20 juli 2017 22:23

Sommar är lite av en röjperiod för mig, i synnerhet i år när jag dels inte pluggar och dels inte jobbar. Det blir lite mer aktuellt att röja ut lite här och där. Sen har jag ju hittat Konmari också som gör att jag reflekterar över att vissa saker bar...

Av Gitte - 3 juli 2017 22:34

  Det har varit en väldigt lång vinter i år måste jag säga. Som i väldigt väldigt lång och den tog liksom inte slut förräns häromdagen, dvs, nu, mitt i hösten som råder nu (här tänker jag på väder och inte årstid). Jag började ju plugga på webbred...

Av Gitte - 18 december 2016 01:31

  Varmt välkomna alla som följer Retrobloggarnas julkalender. Den här gången går stafetten till mig och det är precis lika roligt varje år att få gå och suga lite på julkaramellen inför sin dag och bestämma vad man ska skriva om. I år har jag spru...

Av Gitte - 9 oktober 2016 13:54


  8000 foton.  8000 foton... Det är några st. Då är inte alla tusen som microsoft försnillade under andra uppdateringen av win10 med. Dem kan vi aldrig återskapa. Men mitt liv känns mer komplett, i varje fall är hålet från flera år reparerat...

Presentation

Translate

Mitt tradera, Bortbytingen@

Mina tapeter

Facebook

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Följ bloggen

Följ Gittes knappar, tapeter och ting med Blogkeen
Följ Gittes knappar, tapeter och ting med Bloglovin'

barnebys

Barnebys Blogglista

Vintageguiden

SecondhandGuide.se

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se